Posta Romana a pus in vanzare roviniete in peste 700 de subunitati postale

Data publicarii: 05-01-2008 | Auto

Compania Nationala Posta Romana (CNPR) a pus in vanzare roviniete, pentru toate categoriile de autovehicule, in peste 700 de subunitati postale la nivel national, se arata intr-un comunicat al companiei remis vineri.

Rovinietele comercializate in reteaua CNPR se elibereaza, la oficiile postale, utilizatorilor romani, persoane fizice sau juridice, pentru perioade de o zi (cu exceptia autoturismelor si vehiculelor de transport marfa cu MTMA mai mica sau egala cu 3,5 tone), sapte zile, 30 de zile sau 12 luni.

Conform precizarilor Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), rovinietele achizitionate anterior celor emise odata cu intrarea in vigoare  a ordonantei de guvern privind rovinietele isi mentin valabilitatea pe toata perioada pentru care au fost eliberate.

Posesorii de autovehicule - cu exceptia celor care detin autoturisme sau vehicule usoare - pot utiliza incepand cu 1 ianuarie 2008, rovigniete pentru o zi. Amenzile pentru lipsa rovinietei valabile sunt cuprinse intre 500 si 9000 de lei.

NewsIn