Bursa din Sibiu a devenit membru al Association of Futures Markets

Data publicarii: 07-01-2008 | Finante-Banci

Bursa din Sibiu a devenit, incepand cu aceasta luna, membru al Association of Futures Markets, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Association of Futures Markets - AFM este o organizatie internationala fondata in 1997 care reuneste pe baza de voluntariat burse, case de compensare si alte entitati financiare cu implicare in special pe pietele futures emergente din Europa, Asia, America de Sud si Africa. Sediul sau se afla in Ungaria, la Budapesta. AFM este prima asociatie internationala la care adera bursa sibiana.

"Intrarea bursei sibiene in aceasta asociatie are la baza dorinta de a sprijini comunicarea intre bursele de instrumente derivate si de a intari relatiile cu acestea. Consideram ca, in acest fel, putem contribui activ la facilitarea transferul de informatii intre entitatile bursiere si la schimburile de experienta dintre membrii AFM" a declarat presedintele bursei din Sibiu, Teodor Ancuta.

Printre membrii AFM se numara Eurex Frankfurt, Euronext, Budapest Stock Exchange, Dubai Gold and Commodities Exchange, South Africa Futures Exchange.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: