ING prelungeste programul unitatilor sale inainte de incheierea aderarii pe pilonul II

Data publicarii: 11-01-2008 | Finante-Banci

Cu foarte putine zile inainte de incheierea perioadei de aderare la un fond de pensii private, pana pe 17 ianuarie, majoritatea birourilor ING Bank vor avea program prelungit, pentru a permite incheierea unei pensii private ING si la ore mai tarzii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Peste 100 de birouri ING Bank vor fi deschise pana la orele 21.00, incepand de luni pana vineri. Sambata si duminica, programul ramane cel obisnuit, birourile fiind deschise zilnic intre orele 7.00 si 23.00.

"Special pentru cei care au amanat luarea unei decizii pana in ultimul moment, am dorit sa le oferim cat mai multe cai simple de a se inscrie pentru o pensie privata la ING", spune Bram Boon, presedinte CA al ING Fond de Pensii.

Reteaua companiei numara 44.862 de agenti de marketing autorizati. Pensiile private de la ING sunt disponibile, de asemenea, printr-o retea de 20 de brokeri autorizati.

O pensie privata ING poate fi incheiata si la standurile special amenajate din Carrefour sau Plaza Romania pentru cei care iau o decizie pe moment, precum si la oricare din oficiile Postei Romane din intreaga tara.

Redactia BankNews.ro