Clientii companiilor aeriene Air France si KLM isi vor putea efectua check-in-ul on-line

Data publicarii: 12-01-2008 | Turism

Pasagerii companiilor aeriene Air France si KLM vor putea sa efectueze operatiunea de check-in on-line, cu circa 30 de ore inainte de zbor, a declarat vineri, directorul executiv al agentiei de turism Millennium Tour Romania - operatorul site-ului paravion.ro Dragos Penca.

"Pentru prima oara in Romania pasagerii companiilor Air France si KLM vor putea efectua check-in-ul on-line gratuit prin intermediul sistemului de rezervari de bilete de avion paravion.Acest serviciu vine in sprijinul persoanelor care nu au timp sa vina de fiecare data cu cel putin o ora si jumatate pe aeroport sau pierd avionul din cauza traficului si nu mai pot efectua aceasta operatiune", a explicat Penca.

Potrivit datelor Millennium Tour Romania, acest proces permite alegerea locului din avion, inregistrarea numarului de bagaje si obtinerea talonului de imbarcare atat pentru zborurile europene cat si pentru cele trans-oceanice.

Conform informatiilor oferite de agentia de turism, Paravion ofera solutia de efectuare on-line a check-in-ului celor doua companii aeriene atat in Romania cat si in Bulgaria.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: