iPhone si Walkman W760, produsele care vor ajunge in Romania in 2008

Data publicarii: 15-01-2008 | IT&C

Multe din produsele care au facut furori in strainatate vor ajunge in acest an si in Romania, noteaza Gandul. Lansate la diverse expozitii internationale, "vedetele" vor intra rand pe rand si pe piata romaneasca. Dintre toate, cel mai asteptat este arhicunoscutul iPhone Apple care, desi este deja in Romania, nu a ajuns oficial. La finele anului trecut, produsul a fost lansat in Marea Britanie si Germania. Pe langa faptul ca e singurul telefon mai cunoscut cu functia de multi-touch, bateria terminalului poate suporta 5 ore de convorbiri audio, 7 ore de redare video sau 25 ore de redare a melodiilor stocate pe cei 8GB de memorie.

Transferul de fisiere prin Bluetooth nu functioneaza intre iPhone si alte telefoane, datorita sistemelor de operare diferite. Telefonul a speriat atat de tare concurenta incat companii precum Sony Ericsson sau Nokia se gandesc sa scoata iClone. Preturile pot ajunge pana la 400 euro, iar vanzarile au fost foarte mari in fiecare tara in care s-a lansat.

Sony Ericsson W760 Black Front Closed Apple iPhone

Perifericele si componentele cu stil, pe lista de lansari

Primul produs de acest gen este tastatura diNovo Mini wireless. Aceasta dispune de un profil lucios negru-argintiu, tastele ei luminandu-se in portocaliu. Tastatura diNovo Mini va fi disponibila in Statele Unite si Europa la sfarsitul acestei luni la un pret recomandat de 149,99 euro.

Slim 310NB este un webcam din categoria produselor nou-noute care se bucura de o rezolutie de 300 dpi pentru o calitate superioara a imaginii si lentilei fixe.  Device-ul vine dotat cu o casca bluetooth cu microfon si speaker, Slim 310NB avand cablu USB retractabil. Pretul micutei jucarii este de doar 20 de euro.

Compania NVidia a lansat la nivel mondial placi de baza si video pe care este incorporata tehnologia Hybrid. Aceasta va fi inclusa intr-o mare varietate de unitati grafice si placi de baza pentru desktop si notebook, si de aceea compania va produce atat pentru platformele de procesare de la AMD, cat si de la Intel, pe toata durata anului 2008. Pentru notebook-uri, HybridPower poate mari durata de viata a bateriei cu pana la 3 ore.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: