Orange reduce cu pana la 50% tarifele la convorbirile internationale pentru clientii prepay

Data publicarii: 16-01-2008 | IT&C

Orange Romania va reduce din 17 ianurie tarifele la convorbirile internationale pentru clientii prepay, care utilizeaza serviciul apeluri internationale pentru a suna in Moldova, Israel, Statele Unite ale Americii, Canada si Europa, cu pana la 50%, a anuntat miercuri compania de telefonie mobila.

Potrivit unui comunicat al companiei, incepand cu 17 ianuarie, un minut de convorbire catre Israel, Statele Unite ale Americii, Canada si retelele mobile din Europa costa 50 de eurocenti. Totodata, pentru apelurile catre retelele fixe din Europa, Orange a redus tarifele la apelurile internationale cu 50%, pana la 30 eurocenti pe minut. De asemenea, apelurile de pe cartelele Orange PrePay catre Republica Moldova costa cu 17% mai putin, respectiv 30 eurocenti pe minut.

Operatorul de telefonie Orange Romania si-a majorat numarul de clienti cu circa 16% in primele noua luni ale anului trecut, cand a atins la finalul lui septembrie nivelul de 9,31 milioane de clienti, fata de finalul anului 2006 cand a avut 8,043 milioane de clienti, cu 18% mai mult decat in 2005. Operatorul este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 163 milioane de utilizatori pe cinci continente. Operatorul a investit aproximativ 1,4 miliarde euro, in cei zece ani de prezenta in Romania.

NewsIn