Real Hypermarket va mai deschide sapte magazine in tara in 2008, din care trei in Capitala

Data publicarii: 31-01-2008 | Afaceri

Real Hypermarket intentioneaza sa inaugureze inca sapte magazine anul acesta in Romania, din care trei hipermarketuri vor fi deschise in Bucuresti si vor functiona non-stop, investitia medie pentru o unitate fiind de circa 16 milioane euro, a informat compania.

"Real a deschis in Bucuresti primul hipermarket cu program non-stop din Romania, urmand ca celelalte trei magazine care vor fi inaugurate in Capitala sa aiba acelasi program de functionare. Pe viitor, este posibil ca programul non-stop sa fie extins si in alte hipermarketuri Real din afara Capitalei", sustin reprezentantii companiei.

Totodata, Real va schimba de la 1 februarie programul magazinelor sale din tara care vor fi deschise cu doua ore mai devreme, indiferent de ziua saptamanii, exceptie facand hipermarketul din Bucuresti care va functiona in continuare non-stop.

Conceptul hipermarketului Real presupune un spatiu de vanzare cu suprafata intre 6.000-8.000 metri patrati si un spatiu de galerie care variaza intre 5.000 si 15.000 de metri patrati in functie de amplasare. Complexul comercial ofera produse de uz cotidian, de la alimente, electrocasnice, IT si pana la imbracaminte, incaltaminte jucarii si altele.

Real Hypermarket, divizia de vanzari cu amanuntul a grupului german Metro a intrat pe piata romaneasca in 2006 si opereaza in prezent 14 hipermarketuri in tara. Pana in prezent suma totala investita in cele 14 magazine este de peste 260 milioane de euro.

NewsIn