Vodafone Romania cauta oameni pe IT si dezvoltarea businessului

Data publicarii: 13-02-2008 | HR/Cariere

Compania a anuntat angajari pe new business, in tara, dar si pe inginerie, IT sau administrativ, noteaza Cotidianul. Cei care au cel putin doi ani de experienta pe vinzari, preferabil in domeniile IT & C, bunuri de larg consum sau servicii, studii universitare si carnet de sofer pot aplica pentru un post de account manager new business la Vodafone. Compania a scos la concurs o serie de posturi din domeniul businessului, atit pentru Bucuresti, cit si pentru alte zone ale tarii, cum ar fi Pitesti, Bacau, Cluj, pentru a-si largi reteaua de clienti si pentru a gasi noi oportunitati de afaceri, potrivit anunturilor publicate pe bestjobs.ro.

In plus, mai sint si altfel de functii vacante pentru care compania este in cautare de oameni, cum ar fi cele din domeniul vinzarilor, retail sau audit. "In aceasta perioada exista la Vodafone Romania o varietate de pozitii deschise, in concordanta cu nevoile de business ale companiei", potrivit oficialilor Vodafone.

In ceea ce priveste domeniul vinzarilor, Vodafone cauta un reprezentant pe partea de vinzari si clienti, in Medias, pentru care se cer cel putin o diploma de bac, experienta in domeniul vinzarilor, dar si cunostinte de limba engleza si PC. O alta functie vacanta este cea de analyst retail assurance, care are datoria de a verifica nivelul de control din cadrul departamentelor financiar si de vinzari din magazinele Vodafone. Pentru aceasta pozitie sint necesare studii universitare, experienta profesionala de 1-2 ani in domeniul auditului, disponibilitatea de a calatori mult, dar si cunostintele de limba engleza.

Compania mai cauta si alte pozitii de analist, cum ar fi analist pe buget si raportare sau analist pe audit intern si procese de business, care necesita, de asemenea, studii superioare si experienta profesionala in domeniu.

In afara de acest tip de joburi, Vodafone mai are vacante si o serie de pozitii destinate specialistilor, atit in inginerie, cit si in domeniul IT. Astfel, compania cauta ingineri in structuri civile, ingineri pe microwave sau service developer. In plus, in domeniul IT este vacanta pozitia de analist pe IT Application Support.

Oficialii Vodafone au declarat ca isi propun sa atraga "cei mai buni specialisti de pe piata fortei de munca si evaluam intotdeauna, pe linga abilitatile profesionale absolut necesare jobului, si competentele personale ale candidatilor, astfel incit sa asiguram excelenta in calitatea serviciilor noastre. Printre cerintele absolut necesare pentru orice post deschis in cadrul organizatiei se numara orientarea catre client si integritatea". In ceea ce priveste remuneratia, "avem o politica salariala foarte bine structurata si transparenta la nivelul intregii organizatii, cu un pachet de beneficii complex si atractiv", au mai declarat reprezentantii Vodafone.

Cotidianul