Depozitarul Central aproba participarea BCR si KBC Securities la sistemul de compensare-decontare

Data publicarii: 13-02-2008 | Finante-Banci

Consiliul de Administratie al Depozitarului Central a hotarat admiterea Bancii Comerciale Romane S.A. ca Participant la sistemul de compensare-decontare si registru, care nu detine calitatea de agent custode, precum si admiterea S.C. KBC Securities Romania SSIF S.A. ca Participant la sistemul de compensare decontare si registru - agent custode, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.
 
Banca Comerciala Romana S.A. detine in prezent si calitatea de Participant la sistemul de compensare-decontare si registru - agent custode. Prin decizia Consiliului de Administratie al Depozitarului Central, Banca Comerciala Romana S.A. devine primul agent custode care va putea deconta tranzactii si pentru clientii care nu doresc sa incheie contracte de custodie.
 
De asemenea, S.C. KBC Securities Romania SSIF S.A. este prima societate de servicii de investitii financiare care, prin Decizia Consiliului de Administratie al Depozitarului Central, a dobandit si calitatea de agent custode, putand astfel sa deconteze tranzactii si pentru clientii care doresc sa incheie contracte de custodie.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: