Intesa Sanpaolo Bank ofera burse de studii pentru liceeni

Data publicarii: 19-02-2008 | Educatie

Banca Intesa Sanpaolo Romania sprijina intentioneaza sa ofere elevilor de liceu cu rezultate exceptionale doua burse de studiu pentru anul scolar 2008/2009 in Italia, prin proiectul "Bursa Intesa Intercultura", se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Programul realizat in colaborare cu Fundatia Intercultura/AFS (Italia), asigura doua burse in valoare de 12.000 EUR fiecare, suma care acopera toate cheltuielile necesare unui an de studiu in Italia. Bursele sunt destinate elevilor din clasele a 9-a si a 10-a, nascuti in perioada 01.01.1991-31.06.1993. Elevii care vor fi selectati vor locui la cate o familie gazda si vor avea posibilitatea de a alege profilul liceului ale carui cursuri le vor urma in anul scolar 2008/2009.

"Grupul Intesa Sanpaolo pune un accent deosebit pe sprijinirea si motivarea angajatilor sai si de aceea una dintre burse va fi acordata unui elev al carui parinte este angajat al Intesa Sanpaolo Bank Romania", se precizeaza in comunicat.

Selectia celor doi elevi care vor obtine cele doua burse se va face de catre Fundatia Intercultura/AFS, pentru a asigura o atribuire corecta a acestora. Toti cei interesati se pot inscrie pana pe 25 februarie 2008 completand formularele disponibile pe site-ul bancii la adresa http://www.intesasanpaolo.ro/index_ro_3_26-responsabilitate-sociala.php.

Procesul de selectie consta in doua faze: trimiterea formularului de aplicatie si al celui despre situatia scolara (faza eliminatorie), urmat de un interviu si testare de specialitate.

Redactia BankNews.ro