Raiffeisen Informatik se extinde in Romania prin preluarea furnizorului de IT IIRUC Service

Data publicarii: Astazi, 26-02-2008 | IT&C

Raiffeisen Informatik se extinde in Romania. Furnizorul de servicii IT din Austria preia firma de IT IIRUC Service in proportie de 100%. Prin preluarea companiei IIRUC Service, Raiffeisen Informatik a reusit sa faca primul pas pe piata romaneasca. "Obiectivul nostru declarat este sa oferim serviciile pe care le furnizam in Austria si in alte tari CEE",  a declarat Wilfried Pruschak, directorul Raiffeisen Informatik.

"Urmarim o strategie consecventa de extindere. Romania este prima locatie din Europa de Est pe care dorim sa o dezvoltam intr-o locatie de genul si calitatea Raiffeisen Informatik," prezinta in continuare Pruschak planurile de extindere ale Raiffeisen Informatik. "In acest scop am delegat un director austriac in Romania, care conduce firma cu acelasi succes alaturi de managementul si colectivul existent, sustinand in acelasi timp strategia noastra de extindere la fata locului," incheie Pruschak.

"Raiffeisen are o reputatie foarte buna in Romania. Noi consideram un lucru pozitiv faptul ca am devenit acum parte din familia Raiffeisen Informatik", declara multumit Ion Buzoianu, directorul firmei IIRUC Service, care vede posibilitatea continuarii drumului plin de succese de pana acum al firmei IIRUC Service.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: