Clientii UniCredit Tiriac vor plati acelasi comision la oricare dintre bancomatele UniCredit Group

Data publicarii: 11-03-2008 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank ofera un nou serviciu tuturor clientilor sai posesori de carduri - acces la reteaua de bancomate a UniCredit Group cu acelasi comision de retragere perceput de banca in reteaua proprie, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Astfel, clientii bancii pot utiliza cele 15.000 de ATM-uri din reteaua UniCredit Group in 16 tari europene, beneficiind de comisionul standard de retragere numerar de 0,2% minim 0,5 RON pe cardurile de debit.

"Clientii bancii sunt totodata clientii unuia dintre cele mai mari grupuri bancare din europene. Ne-am alaturat acestei initiative pentru a le oferi acces mai simplu la reteaua UniCredit Group si pentru a-i face sa se simta ca acasa atunci cand isi folosesc cardurile in strainatate", a declarat Zoltan Major, Vicepresedinte Retail in UniCredit Tiriac Bank.

Posesorii de carduri emise de UniCredit Tiriac Bank vor putea face retrageri de numerar in aceleasi conditii ca si in Romania la bancomatele bancilor membre UniCredit Group din Italia, Austria, Germania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina.

In mod similar, clientii altor banci UniCredit din aceste tari vor putea sa utilizeze bancomatele UniCredit Tiriac Bank in aceleasi conditii oferite de banca emitenta.

Redactia BankNews.ro