Gemini Capital Consult plateste un milion euro pentru ca si-a schimbat numele in Kiwi Finance

Data publicarii: 12-03-2008 | Afaceri

Gemini Capital Consult si-a schimbat numele in Kiwi Finance si a lansat, marti, procesul de schimbare a marcii companiei (rebranding), bugetul alocat pentru campania de comunicare a noului brand fiind de aproximativ 1 milion euro, a declarat directorul executiv Kiwi Finance, Anca Bidian.

Gemini Capital Consult, actualmente Kiwi Finance, este prima companie de brokeraj bancar din Romania, fiind infiintata la sfarsitul anului 2003 in urma incheierii unui parteneriat cu HVB Bank. In 2007, fondul de investitii suedez Oresa Ventures a intrat actionar la Kiwi Finance printr-o tranzactie in valoare de 3 milione euro.

In 5 ani de activitate pe piata de brokeraj din Romania, Kiwi Finance a incheiat parteneriate cu 12 dintre institutiile financiare din Romania si activeaza in momentul de fata pe doua directii dedicate populatiei: consultanta credite pentru nevoi personale si consultanta credite cu garantii. Intre institutiile financiare partenere se numara Piraeus Bank, Volksbank Romania, Bancpost, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank si BRD Groupe Societe Generale.

Kiwi Finance are o retea nationala de noua sucursale situate in opt judete - Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Campina si Slatina.

Compania vrea sa deschida in 2008 o filiala la Madrid. Compania de brokeraj bancar are 200 de consultanti pe segmentul populatiei si peste 50.000 de clienti, rata de aprobare a dosarelor intermediate de companie fiind de aproximativ 80%, au mai spus reprezentantii Kiwi.

Kiwi Finance a intermediat de la infiintare si pana in prezent credite in valoare de peste 292 milioane euro.

NewsIn