Programul Litoralul pentru toti include si hoteluri de patru stele anul acesta

Data publicarii: 21-03-2008 | Turism

Asociatia Litoral a inclus in acest an in programul "Litoralul pentru toti"si hotelurile de patru stele la care un sejur de sase nopti, pentru o persoana costa 360 de lei, in perioada 4 mai-15 iunie, potrivit unui comunicat de presa emis de Asociatie.

Programul "Litoralul pentru toti" cuprinde oferte speciale de cazare pentru peste 2.500 de locuri.

"Perioada de derulare a Programului este 4 mai - 15 iunie 2008, cu scopul declarat de a realiza continuitatea sezonului, dupa minivacanta de 1 Mai. Programul din acest an include si hoteluri de patru stele in oferta alaturata de categoriilor de trei stele, doua stele si o stea. Oferta este foarte diversificata si include in acest an multe hoteluri care ofera si  mic dejun, la cererea turistilor", se arata in comunicat.

De exemplu, in statiunea Mamaia, un sejur de sase nopti pentru o persoana, la un hotel de patru stele costa 360 de lei plus mic dejun, iar un sejur de trei nopti costa 180 de lei, ambele oferte contin mic dejun - bufet suedez, iar la costul sejurului se adauga comision de 10%. In aceeasi statiune la un hotel de trei stele tuistii vor plati 320 de lei pentru sase nopti de persoana cu un mic dejun de 20 de lei pe zi inclus. La o pensiune de trei margarete costul unui sejur de sase nopti este de 189 lei, fara mic dejun. La hotelurile de doua stele din Mamaia preturile pentru sase nopti de persoana sunt cuprinse intre 159 si 179 de lei.

Totodata in programul de promovare al litoralului sunt incluse oferte din statiuni ca Jupiter, Costinesti, Vama Veche si Saturn. La un hotel de trei stele din Jupiter pretul pentru sase nopti de persoana este de 189 de lei la fel ca la un hotel de trei stele din Saturn. Hotelurile de doua stele din Costinesti au pregatit sejururi de sase nopti cu preturi de 159 lei de persoana. Unele oferte contin mic dejun la care se adauga comision de 10%.

Potrivit informatiilor furnizate de Asociatie, oferta poate fi accesata numai prin agentiile de turism si va fi promovata de Asociatia Litoral si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania.

NewsIn