UniCredit Tiriac Bank vrea sa deschida 30 de unitati self-banking pana in 2009

Data publicarii: 01-04-2008 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank anunta incheierea primului trimestru al anului cu o retea de 152 de sucursale si agentii, in urma deschiderii in luna martie a 10 noi unitati, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Conform proiectului strategic de extindere a retelei teritoriale, banca se va dezvolta anul acesta prin deschiderea a cel putin 70 de unitati in orasele de dimensiuni mari si medii din intreaga tara.

"Un alt proiect al bancii care va contribui la eficientizarea activitatii este dezvoltarea conceptului de self banking si deschiderea, pana la sfarsitul anului 2008, a circa 30 de unitati bancare care sa incorporeze acest concept, in Bucuresti si in tara", a declarat Robert Serbanescu, Director de Optimizare a Retelei in cadrul UniCredit Tiriac Bank.
 
In a doua jumatate a anului trecut, banca a introdus un nou model de organizare a retelei de sucursale prin alocarea de unitati dedicate clientilor persoane fizice si, separat, clientilor companii, in Bucuresti si in alte orase cheie cu puternic potential economic.

Acest proces de restructurare a retelei face parte din planul UniCredit Group de imbunatatire a fluxului de lucru din sucursale si al serviciilor pentru segmente diferite de clientela. Astfel, la sfarsitul anului 2007, banca avea 20 de sucursale dedicate clientilor companii si prima sucursala dedicata clientilor Private Banking.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: