ABN AMRO ofera un instrument financiar cu capital garantat clientilor cu venituri mari

Data publicarii: 08-04-2008 | Finante-Banci

ABN AMRO Preferred Banking ofera, incepand de astazi, o oportunitate de investitii pentru clientii cu venituri mari: instrumentul Financiar cu Capital Garantat (Capital Protected Digital Note - CPDN), bazat pe Indexul DAXGLOBAL BRIC, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Avand un potential ridicat de profit, noul produs de investitii a fost conceput pentru a raspunde cerintelor financiare ale clientilor ABN AMRO cu venituri ridicate, care isi doresc profituri mari pentru investitiile pe termen lung.

CPDN oferit de ABN AMRO Bank prin ABN AMRO Securities (Romania) S.A. este un instrument de investitii personalizat, ideal pentru investitorii cu o perspectiva favorabila asupra evolutiei stabile a indicelui DAXGLOBAL BRIC. Indicele este compus din 40 de companii de top din Brazilia, Rusia, India si China, cele mai mari si mai atractive piete emergente. Fiecare tara este reprezentata de zece companii, cele mai mari din punct de vedere al capitalizarii si cele mai lichide  din punctul de vedere al volumului zilnic tranzactionat.

Pentru a beneficia de serviciile Preferred Banking, clientul trebuie sa transfere lunar cel putin 5.000 Euro in contul sau ABN AMRO, reprezentand surse din salariul sau venitul sau din alte investitii. De asemenea, beneficiaza de serviciile exclusive Preferred Banking clientii care ruleaza un total de cel putin 50.000 Euro prin ABN AMRO, reprezentand investitii sau pasive.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: