GarantiBank ofera o perioada de gratie de 6 luni pentru orice credit garantat cu ipoteca

Data publicarii: 14-04-2008 | Finante-Banci

GarantiBank ofera o perioada de gratie de 6 luni pentru orice credit garantat cu ipoteca contractat in perioada 14 aprilie - 30 iunie 2008, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In aceasta perioada de gratie de 6 luni clientul nu plateste absolut nimic, niciun fel de dobanda sau comision.

Creditele garantate cu ipoteca sunt:

Creditul ipotecar/imobiliar: disponibil in RON, EUR, USD si CHF; fara suma maxima, cu perioada de creditare de pana la 30 de ani. Dobanda este de 6,3% la EUR (DAE 8,97% calculata pentru suma de 300.000 EUR si perioada maxima de 30 ani).

Creditul pentru nevoi personale cu garantii reale: disponibil in RON, EUR, USD si CHF; suma maxima este de 300.000 EUR sau echivalentul in RON, USD, CHF, iar perioada de creditare poate ajunge pana la 30 de ani. Dobanda este de 6,9% la EUR (DAE 9,63% calculata pentru suma maxima de 300.000 EUR si perioada maxima de 30 ani).

"Cei care iau un credit garantat cu ipoteca de la GarantiBank in perioada anuntata vor incepe sa plateasca rate abia dupa 6 luni de la contractarea acestuia. In aceasta perioada ei isi pot realoca resursele financiare pentru imbunatatirea sau amenajarea bunului care face obiectul creditului sau, de ce nu, pentru a se pregati de sarbatorile de Paste sau de vacanta.", a declarat Berat Icinsel, Director General al GarantiBank Romania.

Redactia BankNews.ro