BRD lanseaza un pachet de produse pentru microintreprinderi, intreprinderi mici si persoane fizice autorizate

Data publicarii: 23-04-2008 | Finante-Banci

Groupe Societe Generale a lansat un pachet de produse adresat clientelei de persoane fizice autorizate, microintreprinderi si intreprinderi mici, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Pachetul BRD Profit este conceput ca o solutie "la cheie" pentru optimizarea tratarii operatiunilor curente. Acest pachet ii asigura clientului accesul simplificat la o gama larga de produse si servicii bancare si reduceri semnificative fata de achizitia individuala a acestora.

Disponibil in lei, pachetul BRD Profit cuprinde un cont curent, un card business atasat acestuia, finantare prin descoperit autorizat de cont de pana la 20.000 lei, internet banking si o solutie de acceptare la plata a cardurilor (POS).

Costul pachetului este reprezentat de un abonament lunar unic. Acesta acopera costul gestiunii contului curent, a cardului business, comisionul de acordare a descoperitului de cont, abonamentul internet banking si/sau chiria POS. Astfel, printr-un efort financiar mai redus, clientul isi gestioneaza mai bine costurile si isi esaloneaza mai usor cheltuielile.

"Profit" este primul pachet de produse BRD adresat clientelei de persoane fizice autorizate si persoane juridice. Banca mai detine in portofoliu o serie de pachete de produse si servicii adresate persoanelor fizice (pachetele BRD Clasic, Select si Premium), tinerilor (pachetele BRD Sprint si Student) si romanilor care lucreaza in strainatate (Pachetul Drum Bun).

BRD - Groupe Societe Generale are active ce depasesc 11,5 miliarde EUR. Cu peste 2,4 milioane clienti, Banca opereaza o retea de peste 800 de unitati, avand cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.

Redactia BankNews.ro

Tag-uri: