Bancile sunt inchise de Paste si 1 mai, mai putin cateva unitati din marile magazine

Data publicarii: 25-04-2008 | Finante-Banci

Cele mai multe banci vor fi inchise in a doua zi de Paste (pe 28 aprilie) si pe 1 mai, dar vor face exceptie de la regula unitatile din marile centre comerciale care lucreaza cu program redus, insa clientii pot retrage numerar de la bancomate si plati cu cardul la comercianti in aceste zile.

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca unitatile sale vor fi deschise pe 26 aprilie, cand vor avea un program normal de lucru cu publicul, conform unei zile de sambata. BCR nu va lucra, insa, in zilele de sarbatoare legala de 27 si 28 aprilie si pe 1 mai.

Unitatile BRD SocGen vor fi inchise duminica, pe 27 aprilie. Luni, pe 28 aprilie, vor functiona doar unitatile bancii situate in magazinele de mare suprafata din tara - Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Pic, Jolie Ville, Euromall si Mercur Mall.

Raiffeisen Bank a anuntat ca zilele de 28 aprilie si 1 mai sunt declarate zile nelucratoare in unitatile bancii, inclusiv pentru Departamentul Call Center. Exceptie vor face unitatile din hypermarket-urile Selgros, Carrefour si Cora, care vor fi inchise numai in prima zi de Paste, pe 27 aprilie.

Sucursalele si agentiile Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) vor fi inchise atat pe 28 aprilie si 1 mai, cat si sambata, pe 26 aprilie, cand unele dintre unitatile bancii lucreaza de obicei.

Unitatile , Apha Bank, Bancpost, OTP Bank, UniCredit Tiriac Bank, ABN Amro Bank, Citibank, ATEbank, ProCredit Bank, Banca Transilvania si Banca Romaneasca vor fi, de asemenea, inchise  pe 28 aprilie si pe 1 mai.

UniCredit Tiriac, ABN Amro Bank si Citibank vor lucra, totusi, cu publicul pe 26 aprilie, iar Call Centerul Bancii Transilvania va functiona in permanenta, potrivit datelor furnizate de banci.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: