Bogatasii, pericol la volan. Un tip cu Bentley a lovit sase masini

Data publicarii: 02-05-2008 | Diverse

Un afacerist bucurestean aflat, se pare, sub influenta bauturilor alcoolice a provocat, in noaptea de miercuri spre joi, un accident rutier in centrul Capitalei, in urma caruia o persoana a fost ranita si sase autoturisme au fost avariate. Accidentul s-a petrecut chiar in prima zi a campaniei initiata de Politia Rutiera, "Realitatea se schimba atunci cand conduci baut", in apropiere de becurile si panourile de avertizare montate la Piata Romana.  Potrivit politistilor de la Brigada Rutiera a Capitalei, accidentul s-a petrecut in jurul orei 0.30, pe bulevardul Lascar Catargiu, pe sensul ce duce din Piata Romana catre Piata Victoriei, in apropierea Sectiei 1 Politie.

Afaceristul bucurestean Dan D., aflat la volanul unui autoturism Bentley, a tamponat din spate un autoturism BMW, la volanul caruia se afla o femeie, potrivit Politiei Rutiere. Cel mai probabil este vorba despre Dan Dumitru Nicorescu, de 43 de ani. Ultima data cand s-a vorbit de Nicorescu in presa a fost atunci cand a incercat sa cumpere, ca persoana fizica, abatorul Splai, o afacere a carei principala miza era cea imobiliara. Accidentul de miercuri noaptea se petrece la o luna dupa ce Anamaria Straus, fosta Costache, o femeie de afaceri apropiata cercurilor guvernamentale, a accidentat mortal o studenta pe trecerea de pietoni. Ca si in acel caz, politia a incercat sa tina ascuns numele autorului accidentului.

Politistii spun ca soferul mirosea a alcool

Impactul a facut ca BMW-ul lovit de Bentley-ul lui Nicorescu sa ricoseze in trei masini parcate, o Skoda Octavia, un Ford Mondeo si un Logan al sectiei de politie. Femeia a suferit leziuni la nivelul capului si bratelor. In plus, masina Bentley condusa de afaceristul bucurestean a mai acrosat si un Citroen aflat parcat pe marginea bulevardului Lascar Catargiu. Dan Nicorescu a incercat sa fuga de la locul accidentului, insa a fost blocat de politistii Sectiei 1. Acesta a refuzat sa fie testat cu etilotestul si, de asemenea, a refuzat sa-i fie recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Atat politistii, cat si martorii oculari, au declarat ca barbatul mirosea a alcool. El este cercetat pentru refuz de recoltare a probelor biologice si risca o pedeapsa cuprinsa intre 2 si 7 ani de inchisoare.

Gardianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: