Audi A3 Cabriolet, pret de pornire: 25.400 euro + TVA

Data publicarii: Astazi, 06-05-2008 | Auto

Noul Audi A3 Cabriolet este disponibil in Romania din luna aprilie 2008, avand un pret de pornire de 25.400 euro + TVA, pentru motorizarea 1.8 TFSI 160 CP. Acest model decapotabil cu patru locuri reprezinta varianta premium a clasei compacte. Puteti alege intre patru tipuri de motoare - doua TFSI si doua TDI - precum si o gama larga de optiuni in privinta dotarilor individuale.

Primul A3 a fost lansat pe piata in 1996, fiind si primul model destinat noului segment de piata definit de Audi: automobilul compact de lux. Cu A3 Cabriolet, Audi patrunde usor intr-un segment de nisa - automobilul decapotabil compact cu patru locuri, care cunoaste o crestere dinamica la nivel mondial, dar mai ales in Europa. Dupa modelul cu trei usi si flexibilul model Sportback, varianta cabriolet, atractiva indeosebi pentru clientii tineri, atrasi de sport, este al treilea membru al familiei A3.

Galerie foto Audi A3 Cabriolet:
  • Audi A3 Cabriolet

    Audi A3 Cabriolet

  • Audi A3 Cabriolet

    Audi A3 Cabriolet

  • Audi A3 Cabriolet

    Audi A3 Cabriolet

Automobilul decapotabil de lux cu doua tipuri de echipari

Audi ofera pentru A3 Cabrio liniile de echipare Attraction si Ambition. Linia Ambition include, printre altele, jante din aluminiu de 17 inch, suspensie si scaune sport. Cei ce doresc si mai multe optiuni pentru un condus dinamic pot alege intre pachetul pentru exterior sau pachetul pentru caroserie sport din gama S, disponibile la quattro GmbH. Gama larga de dotari optionale individuale cuprinde numeroase sisteme de informare si divertisment, precum si sistemul audio Bose.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: