Provident Financial majoreaza valoarea imprumuturilor la domiciliu la 3.000 de lei

Data publicarii: Astazi, 06-05-2008 | Finante-Banci

Compania de credite de consum Provident Financial Romania anunta majorarea valorii imprumuturilor la domiciliu pe care le ofera, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Astfel, clientii noi pot imprumuta acum pana la 2.000 de lei, in crestere de la 1.500 de lei anterior. Imprumuturile initiale pot fi returnate in 26 sau 39 de saptamani. 

Si clientii existenti, care au dovedit ca au capacitate de plata, pot solicita imprumuturi mai mari, se mai precizeaza in comunicat. Acestea urca pana la 3.000 de lei, fata de 2.500 de lei anterior, cu o perioada de rambursare nemodificata, de 26, 39 sau 52 de saptamani. In ceea ce priveste costurile, acestea sunt fixe si raman, proportional, la acelasi nivel.

"Decizia de majorare a valorii imprumuturilor raspunde numeroaselor solicitari primite din partea clientilor nostri, fiind in acelasi timp o recunoastere a cresterii veniturilor romanilor si a dezvoltarii pietei creditelor de consum din Romania", a declarat Steve Rice, directorul general al Provident Financial Romania.

Provident Financial Romania este specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor. Imprumutul Provident se adreseaza oamenilor care au nevoie rapid de o suma mica de bani.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: