BCR ofera dobanzi incepand de la 4,95%/an la EUR pentru creditele destinate investitiilor imobiliare

Data publicarii: 08-05-2008 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera persoanelor fizice creditele destinate investitiilor imobiliare cu dobanzi incepand cu 4,95%/an pentru EUR, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Banca deruleaza pana pe data de 15 iulie o campanie promotionala pentru creditele destinate investitiilor imobiliare  - creditul imobiliar Camin Super BCR si creditul ipotecar Rezidential Super BCR.

"BCR ofera o dobanda de 4,95%/an, fixa pentru primele 6 luni de zile urmata de o dobanda de 7,95% fixa pentru urmatoarele 12 luni pentru creditele imobiliare si ipotecare Camin Super BCR (EUR) si Rezidential Super BCR (EUR)", a declarat Monica Boerescu, director executiv al Directiei Credite Retail din cadrul BCR. Dupa aceasta perioada de 18 luni cu dobanda fixa, in conditii de promotie, clientii beneficiaza de o dobanda variabila, astfel: la creditele imobiliare dobanda variaza in functie de dobanda de referinta BCR iar la creditele ipotecare in functie de rata de referinta EURIBOR la 6 luni.

Totodata, BCR ofera, pentru creditele contractate in cadrul promotiei, comisioane lunare zero pe toata perioada de creditare.

Oferta promotionala a bancii este completata de asigurarea intregului pachet de produse si servicii  asociat creditelor imobiliare si ipotecare, promovat prin intermediul celor 22 centre pentru credite de investitii imobiliare - Centrum2 Imobiliar - din toata tara.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: