Investkredit Bank finanteaza cu 28 de milioane de euro proiectul City Business Center Timisoara

Data publicarii: 12-05-2008 | Finante-Banci

Banca austriaca Investkredit Bank, parte a grupului Volksbank, a acordat un imprumut de 28 de milioane de euro pentru finantarea proiectului City Business Center, realizat de ModaTim Investment SA. City Business Center este primul ansamblu de birouri de clasa A dezvoltat in Timisoara.

Suma acordata asigura atat refinantarea imprumutului contractat initial de ModaTim Investment SA pentru construirea primei cladiri cat si realizarea celei de-a doua cladiri in cadrul complexului. In acelasi timp, finantarea este destinata si pregatirii etapelor urmatoare de dezvoltare a proiectului, inclusiv achizitia altor terenuri.

Prima cladire, cu o valoare a investitiei de 8 milioane euro, a fost finalizata anul trecut si are o suprafata construita de aproximativ 10.000 mp (din care aproximativ 7.500 suprafata neta inchiriabila si 2.000 mp retail). De la inaugurarea sa in octombrie 2007, prima cladire City Business Centre este ocupata in proportie de 100% de companii importante, printre care se numara IBM, Vodafone, PriceWaterhouseCoopers, Unicredit Tiriac, Carpatair.

Noua cladire a ansamblului City Business Center va avea o suprafata totala de inchiriat de 7.700 mp, din care 2.000 mp vor fi alocati spatiilor comerciale si serviciilor.
Localizat in centrul Timisoarei, ansamblul va fi compus din 5 cladiri si va transforma zona intr-un district de business al orasului.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: