Allianz-Tiriac mizeaza pe afaceri de 2,25 milioane euro din vanzarea noului produs de asigurari

Data publicarii: 12-05-2008 | Afaceri

Allianz-Tiriac mizeaza pe un nivel al primelor brute subscrise de minimum 2,25 milioane euro in acest an, ca urmare a noului produs de asigurari cu componenta investitionala, EuroMax, si incheierea a cel putin 750 de polite, a spus directorul executiv al diviziei de viata si sanatate al firmei.

"Ne asteptam ca EuroMax sa fie foarte bine primit pe piata romaneasca. Pana la sfarsitul anului, ne-am propus sa vindem cel putin 750 de polite EuroMax, nivelul minim estimat al primelor subscrise in contul acestora fiind de 2,25 milioane euro", a precizat, luni, directorul executiv responsabil de divizia de asigurari de viata si sanatate al companiei, Masoud Noormohammadian.

Euro Max este o polita de asigurare cu prima unica, ce nu include posibilitatea platilor de prime suplimentare, moneda politei fiind euro.

Valoarea minima a primei unice, ca si a oricarei prime suplimentare, este de 2.000 euro, iar limita maxima a depunerilor ce pot fi realizate in contul unei aceleiasi polite cu un singur asigurat este de 100.000 euro.

Allianz-Tiriac Asigurari a afisat venituri din prime subscrise de 371 milioane euro in 2007, in crestere cu 17% fata de anul anterior, in special ca urmare a avansului cu 42% a segmentului de asigurari de bunuri si cladiri.

Primele brute subscrise de Allianz-Tiriac pe segmentul asigurarilor generale au fost de 341 milioane de euro in 2007, in crestere cu 30 milioane de euro fata de anul anterior.

NewsIn

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: