Clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte au primit banii aferenti primei de stat pentru economiile din 2007

Data publicarii: 12-05-2008 | Finante-Banci

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a virat in conturile clientilor sai aproximativ 2,9 milioane euro, reprezentand cuantumul primei de stat aferente economiilor realizate in 2007, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Potrivit cadrului legal de functionare al bancii, in fiecare an, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor vireaza in conturile bancii (care solicita in numele clientilor sai prima de stat) cuantumul total al subventiilor acordate de statul roman persoanelor fizice care au incheiat contracte de economisire-creditare cu RBL.

In prezent, toti cei care au incheiat contracte de economisire-creditare cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte in 2007, beneficiaza de o prima de stat de 15% pe an din depunerile anuale, dar nu mai mult de 150 de Euro pe an.

"Prima de stat este unul dintre cele mai importante avantaje ale produselor de economisire-creditare. Faptul ca in fiecare an cetatenii pot beneficia de aceasta subventie din partea statului arata faptul ca, in ultima vreme, se constientizeaza la nivel macroeconomic faptul ca trebuie facut ceva concret pentru a imbunatati situatia locativa a cetatenilor romani", a comentat Luminita Manolache, vicepresedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: