Bancherul sinucigas isi recapata fortele, desi medicii nu ii dadeau sanse

Data publicarii: 13-05-2008 | Finante-Banci

Robert Pascu, tanarul bancher care s-a aruncat de la etajul 8 s-a intors la spital pentru recuperare medicala. E cu totul schimbat. "E un miracol!", ar spune cei mai multi. Robert isi recapata fortele pe zi ce trece. Vorbeste si in curand ar putea face si primii pasi. El e banuit ca ar fi luat 110.000 de euro din seiful bancii, iar procurorii au pus sechestru pe bunurile familiei.

De aceea, in urma cu 5 luni, Robert se arunca in gol de la aproape 30 de metri. Doctorii de la spitalul Sfantul Pantelimon nu-i dadeau prea multe sanse de supravietuire, dar acum ei vorbesc despre o evolutie spectaculoasa a starii de sanatate. Chirurgii i-au tratat mai multe fracturi la picioare si fata, printr-o serie de operatii.

In tot acest timp procurorii ancheteaza cazul tanarului. Au pus sub sechestru casa parintilor pentru ca banca sa-si poata recupera prejudiciul de 110.000 de euro. Atat cat ar fi luat Robert Pascu din seiful bancii. De asemenea, tanarul a fost evaluat si de medicii legisti. In functie de rezultate, va fi audiat.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: