Credit Europe Bank lanseaza o noua platforma pentru plata automata a facturilor

Data publicarii: 19-05-2008 | Finante-Banci

Direct IMM are ca principal scop plata facturilor emise de catre furnizori, clientilor IMM, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Prin acest serviciu, platile vor putea fi facute direct din contul curent DIRECT IMM al clientului, doar in baza listei cu facturi emise si transmise de catre furnizor. Aplicatia propusa de banca poate fi o solutie pentru companiile care doresc sa utilizeze debitarea directa nu doar pentru plata utilitatilor, produsul putand fi utilizat de o gama foarte larga de furnizori.

"Prin lansarea noului produs Direct IMM, clientii nostri au acum posibilitatea sa plateasca facturile catre furnizori (distribuitori, producatori, etc), la o data prestabilita, fara a fi necesara deplasarea la banca. Consideram ca prin acest produs inovator, reusim sa ne continuam drumul, acela de sprijinire a IMM-urilor in ceea ce priveste dezvoltarea activitatii acestora", a declarat Cemal Yildirim, Vice Presedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Fata de modalitatea clasica de decontare a platilor, Direct IMM prezinta avantajul unor costuri totale mult mai atractive.

Direct IMM se adreseaza furnizorilor de bunuri si servicii si doreste sa fie o solutie eficienta de gestiune a incasarilor de creante in baza facturilor emise. 

Produsul Direct IMM poate avea atasata o linie de credit care va permite clientilor IMM eligibili sa efectueze plata facturilor catre furnizorii care beneficiaza de facilitatea DIRECT IMM, fara a-si utiliza sursele proprii sau apela la alta finantare. Beneficiarii eligibili pentru produsul Direct IMM cu linie de credit atasata sunt companiile IMM, stabile din punct de vedere financiar, care nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati si care deruleaza activitate comerciala, pe baza de contract valabil cu furnizorii cu care banca are semnata o conventie de lucru. Clientul IMM va putea folosi facilitatea Direct IMM cu unul sau cu mai multi furnizori, pentru fiecare dintre acestia avand un cont curent DIRECT IMM dedicat.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: