KIWI Finance: crestere de peste 200% a volumului de credite intermediate fata de anul trecut

Data publicarii: 22-05-2008 | Afaceri

KIWI Finance, companie ce activeaza pe piata brokerajului bancar, a atins, in perioada ianuarie-aprilie 2008, pragul de 66 milioane EUR in ceea ce priveste volumul total de credite intermediate, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, rezultatele actuale presupun o crestere cu 228,5% a volumului de credite intermediate.
 
Referitor la creditele cu ipoteca, Kiwi Finance a inregistrat vanzari de peste 30 mil. EUR, ceea ce reprezinta un total de 45,5% din vanzari Mai mult, compania anunta o crestere de 100% a valorii creditului mediu.
 
"Rezultatele acestor 4 luni ne fac sa fim optimisti referitor la oportunitatile anului 2008. Speram ca, in acest fel, ne vom putea atinge obiectivul stabilit pentru anul 2008, si anume acela de a obtine o crestere de 85% a volumului total de credite intermediate fata de anul 2007. Aceste rezultate sunt, in primul rand, consecinta unei evolutii a domeniului brokerajului bancar din Romania, in contextul cresterii numarului de banci si a ofertei de credite pe piata bancara. Mai mult, numarul mare de angajati si chiar de companii care apeleaza la serviciile KIWI Finance pentru a obtine cel mai bun credit, arata o incredere sportita a romanilor in activitatea de brokeraj bancar" a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Redactia BankNews.ro

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: