Christian Dior a lansat un telefon cu telecomanda care costa 5500 de euro

Data publicarii: 22-05-2008 | Diverse

Luxosul si elegantul brand Christian Dior a prezentat o linie de telefoane care-i poarta numele, terminalele avand preturi cuprinse intre 5500 si 7900 dolari. Atuul principal al acestor handseturi este prezenta unui alt minitelefon, care le insoteste si are rolul de telecomanda.

Acest al doilea terminal in miniatura este putin mai mare decat un stick USB si este util pentru domnisoarele care nu doresc sa "rascoleasca" in poseta pentru a-si gasi telefonul. Handsetul Christian Dior are toate functiile pe care le-ati putea dori, de la touchscreen, la camera si sonerii. Minitelefonul poate fi agatat de exteriorul posetei, permitand comunicarea utilizatorului cu telefonul principal, astfel ca veti putea fi apelata in continuare chiar si de pe acest mini-device.

Christian Dior Phones

Dior se asteapta sa vanda cel putin 10.000 de unitati ale acestui handset in primul an, ajungand la o suma de 315 milioane de dolari pe termen lung. Handsetul a fost produs de catre compania franceza ModeLabs, care a investit cateva milioane in dezvoltare si cercetare pentru noul telefon. Cu un an in urma Motorola si Dolce & Gabbana comercializau telefoane aurite RAZR in valoare de 315 milioane de dolari, iar acum Prada se pregateste de un nou telefon LG cu brandingul sau. Va reusi Christian Dior sa faca fata acestor provocari, dar si rivalului Vertu?

Mobilissimo

Ultimele stiri pe BankNews.ro: