Cetelem permite transferul de bani de pe cardul de credit in contul personal

Data publicarii: 26-05-2008 | Finante-Banci

Compania de credite de consum Cetelem a lansat un serviciu care permite posesorilor de carduri de credit sa transfere bani intr-un alt cont personal, serviciu care va fi activat automat pentru persoanele care detin carduri MasterCard Cetelem, a anuntat, luni, compania.

Potrivit datelor companiei, activarea acestui serviciu nu presupune costuri suplimentare pentru utilizatori, iar pentru transferul de bani, clientul nu trebuie sa plateasca nici un comision. Serviciul "Cash la ordin!" aferent cardului de credit Cetelem MasterCard Aura ofera si o perioada de gratie de pana la 60 de zile, se mai arata in comunicat.

Cetelem a lansat cardurile de credit sub sigla MasterCard in august 2006, ajungand azi la un portofoliu de peste 315.000 astfel de carduri, se mai arata in comunicat. Pana in prezent, compania a lansat opt carduri cu dubla marca (co-branded).

Societatea a fost infiintata in mai 2005, prin preluarea Credissson International de catre Cetelem, divizia de credite de consum a BNP Paribas, cel mai mare grup bancar din Franta. Cetelem IFN avea la sfarsitul anului trecut un sold al imprumuturilor acordate de 816 milioane lei (226 milioane euro), in crestere cu circa 77% fata de nivelul atins in 2006.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: