Piata de papetarie si birotica din Romania valoreaza aproximativ 250 milioane euro

Data publicarii: 29-05-2008 | Afaceri

Piata de papetarie si birotica din Romania este de aproximativ 250 milioane euro, o piata aflata intr-o etapa de progres, cu un ritm de crestere de 10-15% anual, a declarat joi, directorul general al Austral, Emil Deliu.

"Piata de papetarie si birotica din Romania se dezvolta cu pasi mari, se modifica si obiceiurile clientilor, dar cel mai important lucru este ca firmele isi doresc furnizori de incredere, care sa ofere servicii integrate. Piata se dezvolta in sensul ca se gasesc si se acorda solutii din ce in ce mai complete de papetarie", a declarat pentru NewsIn, directorul general al Austral, Emil Deliu.

Austral este o companie cu 100% capital romanesc. Cifra sa de afaceri pentru anul 2007 a ajuns la aproximativ 37 milioane lei, iar cresterea estimata pentru anul acesta este de 25% fata de anul trecut. Compania ocupa in prezent locul doi pe piata de papetarie si birotica din Romania, profitul in 2007 fiind de circa 3 mil lei.

Compania Austral a fost fondata in 1993 si isi continua dezvoltarea atat prin marirea numarului de furnizori si a gamei de produse, cat si prin extinderea la nivel national. Compania are sediul central in Bucuresti, si o acoperire nationala cuprinzand 21 de orase din Romania si unul in Chisinau - Republica Moldova.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: