ALD Automotive mizeaza pe afaceri de cel putin 15 milioane euro in acest an

Data publicarii: 31-05-2008 | Afaceri

ALD Automotive mizeaza pe o cifra de afaceri intre 15 si 20 milioane euro la sfarsitul lui 2008, cu cel putin 44% mai mare fata de nivelul de anul trecut, pe fondul cresterii flotei de autovehicule, a spus directorul general al ALD Automotive, Philippe Valigny.

ALD Automotive, divizia de leasing operational si administrare de flote auto a grupului Societe Generale, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 10,4 milioane euro.

"Am incheiat luna aprilie a acestui an cu 3.340 de autovehicule in administrare. Putem spune ca am anticipat acest ritm de crestere, deoarece ne-am propus ca pana la finalul lui 2008 sa gestionam o flota de peste 4.000 de autovehicule", a mentionat Valigny.

El a adaugat ca ALD Automotive si-a dublat flota anul trecut, la peste 3.000 de autovehicule gestionate, de la 1.500 de autovehicule administrate la sfarsitul lui 2006.

"Investitiile ALD Automotive din acest an sunt orientate in principal catre dezvoltarea gamei de servicii si spre dezvoltarea resurselor umane ale companiei", a mai spus seful ALD Automotive.

ALD Automotive gestioneaza in prezent 173 de clienti, companii romanesti si multinationale.

Principalul produs ALD Automotive este leasingul operational "full service" (cu servicii incluse n.r.) pentru flote de autovehicule. Acesta include, pe langa finantarea utilizarii autovehiculului, o gama de servicii destinate administrarii flotelor de autovehicule. Din ianuarie 2008, ALD Automotive asigura si serviciul de spalare a autovehiculelor.

ALD Automotive SRL, creata la inceputul anului 2005, este detinuta de BRD-Groupe Societe Generale si de compania franceza ALD Automotive, subsidiara a Societe Generale.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: