Internet de mare viteza si 300 de minute gratuite pentru companii prin noul Bizpack 300

Data publicarii: 03-06-2008 | IT&C

Romtelecom adauga in portofoliul BizPack un nou produs combinat de voce si Internet de mare viteza prin tehnologia ADSL - BizPack 300. Acesta este destinat atat clientilor noi, cat si celor existenti, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

BizPack 300, destinat clientilor companii de dimensiuni mici si mijlocii, include 300 de minute gratuite care pot fi folosite oricand si oriunde in reteaua Romtelecom, Internet broadband, tarife preferentiale pentru apelurile catre retelele mobile de 0,13 euro/minut si pachetul BeOnline start, util pentru asigurarea prezentei online a clientului. Pentru conexiunea la Internet clientii vor beneficia de o viteza de 2 Mbps si de IP dinamic. BeOnline Start asigura un domeniu.ro, 50 MB pentru website, 10 adrese de e-mail in domeniul ales cu un spatiu total de 250 MB.
         
Toate facilitatile oferite de BizPack 300 sunt disponibile pentru un tarif lunar promotional de 14 euro, fara TVA, care se adauga la pretul abonamentului de baza pentru linia telefonica de business. Pentru instalarea pachetului nu se percepe niciun tarif, iar pachetul de instalare cuprinde 4 variante de modemuri. Pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 sau 3 ani clientii primesc gratuit modemul AST 516 1xETH.
         
"Am creat acest nou produs pentru companiile in dezvoltare care isi concentreaza tot capitalul catre cresterea afacerii. BizPack le asigura acestora costuri reduse cu aproape 20% fata de cheltuielile curente cu comunicatiile fixe, plus o factura unica pentru serviciile de voce si Internet," a declarat George Makowski, director executiv comercial, sector business.
         
Din portofoliul de servicii integrate de voce si Internet broadband destinate clientilor business mai fac parte BizPack 500, 1000, 3000 si 4000 care corespund nevoilor companiilor aflate in diferite stadii de dezoltare si ofera pana la 4000 de minute gratuite in retea si viteze care ajung la 6 Mbps pentru serviciul de Internet.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: