Tymbark va deschide in toamna acestui an o noua fabrica la Valenii de Munte

Data publicarii: 05-06-2008 | Afaceri

Tymbark Maspex Romania va inaugura in toamna acestui an, la Valenii de Munte, o noua fabrica, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Investitia realizata consta intr-un nou centru de productie, depozite si linii de productie ultramoderne, cu o suprafata totala, mai mare de 50.000 mp. Aceasta investitie, in valoare de peste 30 milioane de euro dubleaza investitiile facute pina acum de Tymbark Maspex in Romania, fabrica de la Valenii de Munte devenind cea mai mare fabrica a intregului grup Maspex. 

Tymbark Maspex devine astfel cel mai mare investitor polonez in Romania, iar noile facilitati de la Valeni garanteaza continua dezvoltare a companiei pe aceasta piata si, implicit, siguranta locurilor de munca pentru cei peste 750 de angajati pe care ii are in prezent.

"Noua fabrica de la Valenii de Munte reprezinta una din directiile strategiei de dezvoltare a Grupului Maspex la standardele Uniunii Europene. Standardul ridicat al noilor linii de productie, precum si utilajele instalate ne permit sa ne extindem gama de produse la un nivel calitativ superior, si sa raspundem solicitarilor pietei", declara domnul Krzysztof Grabowski, Presedintele Tymbark Maspex Romania. 

Noul centru de productie va utiliza o tehnologie de ultima generatie - imbutelierea aseptica. Imbutelierea aseptica a sucurilor si bauturilor racoritoare in sticle de plastic este secretul unei vieti lungi pe raft, fara utilizarea conservantilor si a colorantilor, spun reprezentantii companiei.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: