Pentru domeniile cu extensia .Me s-au inregistrat 300 de cereri in primele ore de la lansare

Data publicarii: 07-06-2008 | IT&C

In primele ore de la lansarea oficiala s-au inregistrat peste 300 de cereri de inregistrare pentru domenii cu extensia .Me (Muntenegru) pe piata romaneasca, se arata intr-un comunicat de presa al companiei GlobeHosting, transmis vineri de companie.

Globe Hosting  este singura companie din Romania acreditata de catre  ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) pentru comercializarea acestei extensii pe piata virtuala romaneasca si figureaza printre cele aproximativ 70 de firme acreditate la nivel mondial pentru vinzarea domeniilor .Me, iar pretul practicat pentru piata romaneasca va fi probabil , cel mai mic dintre toti ceilalti registrari acreditati.

Potrivit oficialilor companiei, avand in vedere ca exista atat de multe posibilitati de combinare pentru obtinerea unor nume de domenii spectaculoase, se asteapta la o intreaga nebunie pe Internet pentru cumpararea domeniilor .Me.

Programul de inregistrare a acestor domenii pentru perioada urmatoare este: 06.06. - 26.06.2008 - Perioada de lansare oficiala (Landrush) cu perioada minima de inregistrare 2 ani,  26.06. - 17.07.2008 - Perioada de liniste (Quiet Period), in aceasta perioada nu se vor face inregistrari si se vor rezolva doar dispute si actualizari ale bazelor de date, iar din 17.07.2008 - Redeschiderea inregistrarilor libere (Open Registration).

Compania Globe Hosting, a dobandit Acreditare ICANN, ca Registrar International Autorizat ICANN pentru urmatoarele extensii de domenii: .com, .net, .org, .biz, .info, .name, .mobi.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: