Noul Seat Ibiza s-a lansat in Romania si costa de la 12.689 de euro cu TVA

Data publicarii: 27-06-2008 | Auto

Porsche Romania a lansat oficial in Romania, joi seara, cea de-a patra generatie a modelului de clasa mica Seat Ibiza, care va fi comercializat la preturi cuprinse intre 12.689 de euro cu TVA si 18.672 de euro cu TVA.

Noul Ibiza, model prefigurat de conceptul Bocanegra prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie, este disponibil pe piata romaneasca in trei versiuni de motorizare pe benzina - 1,2 litri/70 CP, 1,4 litri/85 CP si 1,6 litri/105 CP - si doua diesel - 1,4 litri/80 CP si 1,9 litri/90 CP si 105 CP.

Masina este oferita in trei niveluri de echipare - Reference, Stylance si Sport. In versiunea standard sunt incluse dotari precum instalatie de aer conditional cu reglaj manual, geamuri fata actionate electric, inchidere centralizata cu telecomanda, iar ca dotari de siguranta ABS, airbag-uri frontale si cap-torcace pentru sofer si pasager si centuri de siguranta in 3 puncte pentru toate locurile.

Lista de optionale cuprinde, intre altele, Climatronic, cruise-control, senzori de parcare, faruri bixenon adaptive cu sistem de spalare, jante din aliaj 215/40 R17, radio CD MP3 cu satelit de comanda cu sistem Bluetooth, ESP, EBA, airbag-uri laterale si de tip cortina pentru sofer/pasager.

Noul Seat Ibiza

Desenat in limbajul stilistic "Arrow Design", noul Seat Ibiza a fost construit pe o platforma tehnica noua, care are o greutate mai mica si a permis crearea unei caroserii cu an ampatament si ecartament marite ceea ce a generat caracteristici aerodinamice superioare. De asemenea, masinia ofera imbunatatiri la sistemul de emisie a noxelor si la cel de siguranta.

Apropo de siguranta, la testele EuroNCAP, noul model produs la Martorell a obtinut punctaj maxim de cinci stele la protectia pasagerilor, patru stele la protectia copiilor si trei stele la securitatea pietonilor.

Auto.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: