Agentie CEC doar pentru persoane juridice

Data publicarii: 13-07-2006
La inceputul acesteti saptamani CEC a deschis o noua agentie, destinata in exclusivitate activitatii bancare pentru persoanele juridice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noua unitate functioneaza in str.Lipscani nr.18, intr-un spatiu de 276 metri patrati. Este prima agentie CEC de acest fel, dedicata persoanelor juridice, iar deschiderea ei se circumscrie eforturilor bancii de a oferi companiilor produse si servicii de calitate.

“Este o conceptie noua, care se adreseaza tuturor categoriilor de agenti economici, institutiilor publice, persoanelor fizice autorizate si altor organizatii, cu produse si servicii personalizate, flexibile, atractive si competitive. Agentia beneficiaza de personal foarte bine pregatit, orientat spre nevoile reale de finantare ale clientilor”, declara Laura Brezeanu, director al agentiei, specialist cu o experienta bancara de aproape noua ani, care are in subordine, pentru inceput, un colectiv de 10 specialisti, dedicat in totalitate satisfacerii cerintelor diferitelor categorii de persoane juridice.

Casa de Economii si Consemnatiuni are ca obiectiv principal in acest an cresterea cotei de piata, inclusiv prin mentinerea clientelei actuale, dar si prin atragerea de noi clienti, persoane fizice si juridice, pentru care pregateste permanent noi produse si servicii bancare, in concordanta cu standardele practicate de celelalte banci din Romania.

CEC se afla in continuare intr-un amplu proces de restructurare, urmând sã fie privatizatã. A fost complet reorganizata activitatea bancii, atat la nivel central, cat si in teritoriu, a crescut numarul personalului care lucreaza direct cu clientii, concomitent cu reducerea numarului de salariati.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: