GE Money Romania a numit sefi noi la diviziile de management al riscului, financiar si trezorerie

Data publicarii: 04-07-2008 | Afaceri

Compania de servicii financiare GE Money Romania a numit, din iunie, trei noi membri in echipa de conducere, pe Sorin Serban, sef al biroului de management al riscului, Javier Lopez, sef al biroului financiar, si Barbaros Citmaci, director de trezorerie, a anuntat compania.

Sorin Serban are o experienta de peste 13 ani in domeniul financiar, din care cel putin opt ani in cel de management al riscului. Inainte de a se alatura echipei GE Money, Serban a ocupat o pozitie similara la Millennium Bank Romania unde avea functia de director al departamentului de risc si credite.

Anterior, a ocupat diverse functii de conducere in mai multe institutii bancare din Romania, precum OTP Bank Romania, CA IB Corporate Finance Romania (divizie a Bank Austria Creditanstalt) si Citibank Romania, se arata in comunicat.

Javier Lopez, de origine spaniola, are o experienta de peste zece ani in diferite divizii din lume ale General Electric. Inainte de a se alatura GE Money Romania, Javier Lopez a lucrat la sediul central al GE Money EMEA (zona Europa, Orientul Mijlociu si Africa) din Londra, unde a ocupat pozitia de senior manager Financial Planning & Analysis.

Barbaros Citmaci este in prezent director de trezorerie la GE Money in Romania, dupa ce a ocupat aceasta functie timp de mai bine de opt ani in cadrul companiei Volkswagen Dogus Finance, grup ce ofera servicii financiare in Turcia. Anterior acestei functii, Barbaros a detinut timp de doi ani functia de trezorier la Deutsche Bank din Istanbul.

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric, a intrat pe piata din Romania in 2006 dupa achizitia companiilor Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit SA (companie specializata in credite ipotecare si imobiliare).

De la achizitie, cele trei companii au trecut printr-un proces de integrare, iar din iunie comunica sub marca GE Money, pastrandu-se, insa, cele trei entitati legale.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: