Clientii BCR din Banat si Dobrogea pot plati factura de electricitate la bancomat

Data publicarii: 04-07-2008 | Finante-Banci

Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) din Banat si din Dobrogea isi pot plati facturile de electricitate de la oricare dintre bancomatele bancii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Facilitatea atasata cardurilor de debit BCR a intrat in vigoare la finele lunii iunie in urma semnarii de catre BCR a unei conventii cu ENEL Romania.

"Acesti clienti se adauga celor din Muntenia care isi puteau plati deja facturile la electricitate de la ATM. Dorim sa redirectionam clientii de la ghiseele casieriilor la ATM-uri pentru ca le este mai simplu si mai convenabil, beneficiaza de acces 24 ore din 24 si de comision zero la plati facturi si rambursari de rate", a declarat directorul executiv al directiei carduri din cadrul BCR, Igor Zganjer.

Numarul tranzactiilor la bancomatele (ATM) BCR a inregistrat o crestere cu aproape 8% la finalul lunii martie 2008 comparativ cu martie 2007, ajungand la aproximativ 5 milioane de operatiuni.

"Dorim sa determinam o mutatie in cultura bancara, de la numerar la 'banii de plastic', platile electronice fiind de altfel menirea cardurilor", a adaugat Igor Zganjer.

BCR, membra a grupului Erste, este cea mai mare banca din Romania, gestionand active de peste 17,5 miliarde euro. Banca are in prezent o retea de 584 de sucursale si agentii, in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori din Romania.

BCR are peste 1.585 de bancomate disponibile si peste 14.900 de terminale electronice operationale la comercianti.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: