Ion Pargaru a fost a fost ales presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Data publicarii: 04-07-2008 | HR/Cariere

Adunarea Generala a Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) l-a votat joi in majoritate pe Ion Pargaru ca presedintele al institutiei, dupa ce Stefan Popa a renuntat la conducerea invocand motive de sanatate, potrivit unui comunicat de presa.

"Intrunit in prima sa sedinta, Colegiul de Conducere a propus pentru functia de presedinte pe Ion Pargaru, care a fost votat in majoritate de Adunarea Generala, asa cum prevede Legea 335/2007", se arata in comunicatul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Noul presedinte este fost deputat si sef al Departamentului pentru Comert Exterior, actualmente profesor universitar la Universitatea Politehnica Bucuresti si la Universitatea Titu Maiorescu din Capitala. Stefan Popa se afla la conducerea CCIB de trei ani.

Functiile de vicepresedinti vor fi ocupate de Constantin Rasnoveanu, Viorel Paul, Nicolae Vasile si Marcel Diaconu, alesi prin vot secret de catre Colegiul de Conducere. Ca obiective ale noii conduceri ale CCIB au fost mentionate dezvoltarea parteneriatului-public privat, inclusiv prin semnarea a 28 de Protocoale de Colaborare cu patronate, asociatii profesionale, universitati, organizatii de cercetare cu impact asupra economiei.

Pe plan extern, CCIB a semnat in ultimul an 37 de Acorduri de Colaborare cu camere de comert din alte tari, organizand forumuri de afaceri si seminarii cu impact asupra integrarii europene, precum si primiri de delegatii straine si organizarea de misiuni economice romanesti peste hotare, in tari precum Dubai, China, Africa de Sud, Kuwait, Qatar etc., la care au luat parte peste 75 de firme romanesti care au stabilit contacte de afaceri cu peste 150 de parteneri externi.

Ordinea de Zi a Adunarii Generale a Membrilor CCIB din 3 iulie a cuprins: alegerea presedintelui CCIB, prezentarea Raportului de activitate al Colegiului de Conducere al CCIB pentru perioada iulie 2007- iunie 2008, Executia bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2007, raportul Comisiei de Cenzori si aprobarea fuziunii prin absorbtie intre CCIB, reprezentata legal prin presedinte Ion Pargaru, infiintata si organizata in temeiul HG 709/2005 si organizatia omonima reprezentata legal prin presedinte Sorin P. Dimitriu, infiintata in baza Legii 335/2007.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: