Liberty Center din Bucuresti a fost inchiriat in proportie de 90% si va fi inaugurat in noiembrie

Data publicarii: 08-07-2008 | Afaceri

Centrul comercial Liberty Center din Bucuresti a fost inchiriat in proportie de 90% si urmeaza a fi inaugurat la inceputul lunii noiembrie dupa o investitie de peste 70 milioane de euro, au declarat reprezentantii Mivan Development odata cu predarea spatiilor comerciale catre chiriasi.

Liberty Center din Bucuresti este primul mall pe care Mivan Development il va deschide in Romania. Potrivit reprezentantilor companiei, peste 90% din spatii au fost deja inchiriate, iar pentru restul se poarta ultimele negocieri inainte de semnarea contractelor. Cei mai multi chiriasi au semnat pentru o perioada de 3-4 ani ani, cu posibilitate de prelungire a contractelor.

Printre chiriasi se numara ancore precum Altex care a inchiriat peste 2.000 mp, supermarketul Billa cu 2.200 mp, Sprider Stores 1.400 mp, Marks and Spencer si Sephora, KFC, Leonardo, Game World, Centrofarm, Plafar, Living, Coffee Heaven, dar si Next (al doilea magazin deschis in Romania).

"Pentru noi, comerciantii care vor activa in Liberty Center sunt parteneri de afaceri foarte importanti, si asta nu doar in sensul relatiei proprietar - chirias. Predarea spatiilor catre ei este doar un pas premergator adevaratei "predari" - cea catre vizitatorii si clientii carora Liberty Center le va apartine integral, zi de zi, incepand cu luna noiembrie", a declarat John Houghton, Property Director Mivan Development.

Liberty Center este primul mall dintr-o serie de 11 pe care Mivan Development le va deschide in Romania, si scopul lui este sa devina destinatia preferata pentru cumparaturi si petrecere a timpului liber al bucurestenilor din zonele invecinate.

Compania a achizitionat de ceva timp si alte suprafete de teren atat in Bucuresti cat si in Poiana Brasov. Potrivit lui Houghton, in Bucuresti cel mai probabil vor fi construite birouri si apartamente, in timp ce in Poiana Brasov, nu s-a luat inca o decizie in ceea ce priveste destinatia terenului.

Mivan Group este una dintre marile companii internationale de constructii si dezvoltari imobiliare, cu birouri in Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu  si Orientul Indepartat. Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, unde a finalizat un proiect in valoare de 140 milioane de dolari, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei. Pe langa Liberty Center, Mivan are in derulare mai multe proiecte rezidentiale si comerciale: 10 mall-uri Tiago si un ansamblu de 651 de apartamente in Bucuresti, New Town Residence.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: