Intesa Sanpaolo Bank a deschis 18 noi unitati in prima parte a anului

Data publicarii: 09-07-2008 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank a deschis in prima jumatate a acestui an 18 noi sucursale si agentii ajungand astfel la o retea de 68 de unitati la nivelul intregii tari, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cele mai recente sucursale inaugurate de Intesa Sanpaolo Bank sunt cele din Targoviste si Vaslui si agentia Salonta. 

Noua unitati se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor si IMM-urilor si ofera clientilor toate produsele si serviciile din portofoliul Intesa Sanpaolo Bank de la operatiuni bancare clasice (conturi curente in lei si valuta, depozite bancare cu dobanzi speciale, carduri si credite), pana la Internet Banking, noul pachet de produse si servicii Lider, solutii financiare complexe si asistenta bancara dedicata investitorilor straini prin intermediul structurii I-Desk. De asemenea, unitatile Intesa Sanpaolo Bank efectueaza operatiuni de schimb valutar si dispun de cate un bancomat (ATM), se precizeaza in comunicatul bancii. 

Riccardo Parasporo, Director general adjunct Intesa Sanpaolo Bank declara: "Prima jumatate a acestui an a fost pozitiva pentru Intesa Sanpaolo Bank. Recent grupul Intesa Sanpaolo a realizat o infuzie de capital de 100 milioane euro pentru sustinerea dezvoltarii bancii din Romania. Pana la finalul acestui an ne vom dubla practic reteaua dupa ce vom deschide alte 22 de unitati noi, urmand ca in prima parte din 2009 sa ajungem la 120 de sucursale. De asemenea, avem convingerea ca vom atinge toate obiectivele propuse pana la finalul acestui an cand mizam si pe o crestere sustinuta a cotei de piata a bancii la nivel local".

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: