UniCredit Tiriac Bank introduce sase luni de gratie pentru creditele personale fara ipoteca

Data publicarii: 10-07-2008 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank introduce o perioada de gratie de sase luni pentru creditele personale fara ipoteca, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Oferta este valabila pana la data de 31 august si va fi disponibila atat pentru creditele de nevoi personale fara ipoteca pe 5 si 10 ani, cat si pentru creditele de refinantare pe 10 ani.

Produsul este disponibil in doua structuri de pret. Clientii bancii pot opta fie pentru o dobanda variabila si un comision lunar de administrare aplicat la sold, ceea ce se traduce printr-o valoare descrescatoare a ratelor lunare si plata mai rapida a principalului (structura Clasic), fie pentru o rata variabila a dobanzii, fara comision lunar (structura Constant), varianta pentru care opteaza clientii care prefera sa plateasca rate lunare constante. Se poate opta pentru schimbarea valutei acestuia si pentru modificarea structurii de pret si pe parcursul derularii creditului.

"In primele sase luni se va plati doar dobanda, ceea ce va usura mult acoperirea primelor rate pentru creditele personale," a precizat Zoltan Major, Vicepresedinte responsabil de Divizia Retail a UniCredit Tiriac Bank. "In paralel cu proiectul strategic de extindere a retelei, ramanem permanent in cautare de solutii pentru a usura accesul la produsele si serviciile bancii si pentru a le adapta tot mai mult nevoilor reale ale clientilor."

Banca permite un grad maxim de indatorare de 60% pentru creditele personale, suma maxima acordata fiind de 20.000 EUR.

Redactia BankNews.ro