Espa va deschide primul spa de lux din tara in cadrul proiectului Silver Mountain, in 2010

Data publicarii: 10-07-2008 | Afaceri

Compania Espa, ce activeaza in domeniul tratamentelor de infrumusetare si relaxare, va deschide in 2010, primul spa de lux din Romania, in cadrul proiectului imobiliar din Brasov, Silver Mountain, a carui valoare investitionala este de 350 milioane euro, au declarat reprezentantii companiei.

"Primul spa de lux din Romania va fi deschis in Brasov, in hotelul din cadrul proiectului exclusivist Silver Mountain. Investitia in hotel se va ridica la circa 70 milioane de euro, iar spa-ul va avea o suprafata de peste 2.400 metri patrati. In viitor vrem sa intram si pe piata din Bucuresti, unde avem deja trei posibile proiecte din care vom alege unul", a declarat directorul general al companiei de consultanta Trend Hospitality, implicata in dezvoltarea proiectului.

Potrivit reprezentantilor Espa, momentan in Romania nu exista adevaratul concept de spa, ci doar saloane traditionale de infrumusetare si ingrijire corporala, insa cererea de pe piata locala pentru astfel de servicii este in continua crestere.

Silver Mountain este un complex exclusivist, ce ofera spre vanzare apartamente si vile, cu o valoare investitionala de 350 milioane euro. Complexul include foarte multe facilitati precum un teren de golf cu 18 gauri intins pe 44 hectare, un club de tenis condus de Ilie Nastase si un hotel de lux, operat de lantul international Radisson. In plus, complexul va avea o piscina acoperita, dar si una in aer liber, spa si centru de tratament medical, sali de conferinta, patinoar, cazino, cinema, restaurante, heliport etc.

Compania Espa a fost fondata in 1993, de catre Susan Harmsworth, din necesitatea de a avea pe piata un spa care sa satisfaca cerintele unei societati mereu in miscare. Espa este prezenta in 45 de tari, pe pietele de 4, 5 si 6 stele, avand birouri in SUA, Marea Britanie, Hong Kong, Dubai. Romania este prima tara din Europa de Est unde compania asi extinde activitatea, dar are planuri de expansiune si pe alte piete din regiune.

NewsIn