Costica Costanda a vandut jumatate din Satul Francez, pentru 68 milioane euro

Data publicarii: 16-07-2008 | Afaceri

Omul de afaceri Costica Costanda a vandut mai mult de jumatate din satul francez dezvoltatorului imobiliar grec Raptis Kavouras. Tranzactia a fost realizata pentru suma de 68 de milioane de euro.

Costica Costanda a preluat o suprafata de 2,8 hectare din Satul Francez in schimbul terenului din Parcul Bordei. Dupa ce a preluat terenul, Costanda a anuntat ca va darama constructiile existente, urmand sa construiasca altele noi. Intre timp insa, Costanda a vandut 1,6 hectare de teren, pentru suma de 68 de milioane de euro. Tranzactia a fost confirmata de grecii de la Raptis Kavouras.

Dezvoltatorul imobiliar nu si-a facut inca cunoscute planurile privind suprafata cumparata in Satul Francez dar anterior a anuntat ca va investi in urmatorii 2 ani cateva zeci de milioane de euro in constructia a trei proiecte rezidentiale in capitala, cu circa 300 de apartamente. Raptis Kavouras a fost infiintata in 1978 si este detinuta in proportii egale de doi ingineri constructori din Grecia, Dimitris Raptis si Kyriakos Kavouras. Firma a dezvoltat, pana in prezent, peste 200 de proiecte rezidentiale in Grecia, totalizand circa 1.000 de apartamente.

The Money Channel

Ultimele stiri pe BankNews.ro: