Vacanta de un milion de dolari - ultima gaselnita a expertilor in turism

Data publicarii: 21-07-2008 | Turism

Cei care nu si-au ales inca destinatia de vacanta ar putea lua in calcul cea mai noua oferta a unui hotel de sapte stele din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, noteaza Gandul. Asta in cazul in care sunt milionari in dolari si vor ceva iesit din comun.

Pachetul de vacanta oferit de Emirates Palace Hotel (sapte nopti pentru doua persoane) costa un milion de dolari. Oferta include, pentru inceput, doua bilete de avion clasa intai si o rezervare in cel mai luxos apartament al Hotelului Palace Suite: 680 de metri patrati, trei dormitoare decorate cu aur, argint, marmura, plasma, laptopuri si majordom disponibil 24 de ore din 24. "Un palat intr-un palat", dupa cum spun reprezentantii hotelului. Disponibil este si un sofer care, la cerere, apare la volanul unui Maybach de aproape jumatate de milion de dolari.

Apoi, turistii mai beneficiaza de un fel de sistem all-inclusive: pot manca si bea orice, in oricare din cele 13 baruri si restaurante ale hotelului. Evident, beneficiarii nu vor avea probleme cu gasirea unui sezlong: este treaba majordomului. Vacanta de 140.000 de dolari pe zi include excursii cu un jet privat. Exista trei destinatii: Bahrain - unde turistii vor face scufundari pentru a gasi perle, iar "captura" va fi transformata de bijutieri intr-un cadou unic -, Iordania - pentru tratament cu namol la Marea Moarta, Iran - unde milionarii vor fi ajutati sa isi teasa propriul covor persan.

Se adauga insa un tur pe o insula pustie, sesiuni de pescuit in largul marii si seri romantice stropite cu sampanie. Barbatii se pot relaxa jucand golf la ultraexclusivistul Abu Dhabi Golf Club, in timp ce doamnele isi pot crea propria esenta de parfum cu ajutorul expertilor de la Yas Perfumes. Este de la sine inteles ca beneficiaza zilnic de tratamente SPA la hotel.

La plecare, turistii pot lua cu ei arme de la Holland & Holland Sporting Guns, fara sa aiba vreo problema la vama: totul este dinainte aranjat. "Este vacanta vacantelor, merita fiecare cent", a declarat un purtator de cuvant al hotelului in care in trecut au fost cazati Jennifer Lopez, Sir Elton John si Justin Timberlake.

Expertii in turism, citati de Independent, sunt de parere ca oferta ar putea atrage persoane care, suferind deja o forma grava de plictiseala cauzata de faptul ca au totul, cauta noi modalitati de a-si etala bogatia.

Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: