Banca Romaneasca si EFG Telesis au aranjat un imprumut sindicalizat de 80 milioane EUR pentru Global Finance

Data publicarii: 23-07-2008 | Finante-Banci

Global Finance, prin Fondul sau de Real Estate, a incheiat o sindicalizare de 80 milioane EUR aranjata de catre Banca Romaneasca - Membra a Grupului National Bank of Greece si EFG Telesis pentru dezvoltarea Global City Business Park, un proiect imobiliar, cu o suprafata totala construita de 56.000 mp si o suprafata neta inchiriabila de 44.000 mp, care se intinde pe suprafata a doua cladiri.

Acestea vor fi amplasate intr-un cadru peisagistic cu accent pe elemente naturale, ceea ce va aduce calitate adaugata spatiului de birouri. Parterul va gazdui galerii comerciale, dar si restaurante si zone de servicii, in timp ce etajele superioare vor oferi suprafete deschise de pana la 2.800 mp pe nivel. Specificatiile tehnice ale cladirilor confirma statutul de proiect clasa A, in totala concordanta cu standardele existente pe pietele imobiliare Vest-Europene: 18 lifturi de mare viteza, sisteme HVAC pe 4 cai, etaje suprainaltate, inaltime neta de 3 metri, sisteme de securitate, acces controlat si generator. Cele doua niveluri ale parcarii subterane vor oferi 890 locuri de parcare rezultand un raport de 1 loc de parcare pentru fiecare 50 mp de spatiu de birou inchiriat. In vecinatatea Global City Business Park, Global Finance dezvolta Global City Residential Park care va cuprinde 381 apartamente, care sunt in prezent in lucru.

In Romania, Global Finance are in vedere dezvoltarea a inca doua proiecte imobiliare: Global Gardens, un proiect rezidential situat langa Scoala Americana si Global Plaza Floreasca, un proiect mixt, situat in imediata vecinatate a Parcului Floreasca, care va include birouri, galerii comerciale si apartamente de lux.
 
Global Finance este un fond de investitii independent care administreaza o serie de fonduri imobiliare si de private equity. Global Finance are birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad si a realizat peste 70 de investitii, administrand un total de peste 850 milioane Euro.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: