Praktiker si BRD Finance dau credite de pana la 20.000 lei pe un card cu dubla marca

Data publicarii: 13-08-2008 | Finante-Banci

Retailerul Praktiker Romania si BRD Finance au lansat cardul de credit Praktiker MasterCard, prin care posesorii pot lua cu imprumut pana la 20.000 lei, pentru care trebuie sa plateasca o dobanda lunara de 2,2%, a anuntat compania.

Clientii pot utiliza cardul in tara si in strainatate, la orice comerciant care accepta la plata cardurile MasterCard. De asemnea, prin intermediul cardului, clientii pot obtine numerar de la orice bancomat (ATM) care afiseaza sigla MasterCard si pot plati prin intermediul paginilor de internet care permit tranzactii electronice.

Posesorii cardului pot rambursa capitalul, fie in sume minime, cu o dobanda lunara de 2,2%, fie integral, fara nici un cost, in cadrul perioadei de gratie cuprinsa intre 18 zile si 47 de zile, se arata in comunicat.

Clientii Cardul Praktiker MasterCard vor beneficia de asigurare de viata speciala, care acopera riscul producerii unor evenimente neprevazute precum somaj, deces, invaliditate si incapacitate temporara de munca.

BRD Finance este o companie mixta creata de BRD-Groupe Societe Generale (care detine 49% din capital) impreuna cu Franfinance (51%), filiala Grupului SocGen specializata in credite de consum.

Prezenta pe piata romaneasca din luna aprilie 2004, BRD Finance mai are parteneriate cu Carrefour, Rombiz, Daniel, Diverta, Boom TV, Staer, Reader's Digest, Renault, Dacia, Goldo si Bani, Doar Bani.

Praktiker Romania detine 23 de magazine in 19 orase din Romania, cu mai mult de 40.000 de produse pentru casa si gradina.

NewsIn