GarantiBank ofera clientilor noi dobanzi mai mari cu 0,25% la depozite

Data publicarii: 01-09-2008 | Finante-Banci

GarantiBank ofera clientilor noi dobanzi mai mari cu 0,25% la orice tip de depozit, pe orice perioada, in orice moneda, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Clienti noi sunt persoanele care vin pentru prima data la banca si care contracteaza orice produs sau serviciu oferit de GarantiBank. Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2008.

Astfel, pentru dobanzile la depozitele in lei pe 6 si 12 luni, constituite de persoane fizice, dobanda devine 11,50% pe an, fixa pe parcursul intregii perioade. Pentru depozitele in Eur pe perioada de 6 si 12 luni, dobanda devine 5,50%, respectiv 5,75% pe an. Depozitele sunt reinnoite automat la scadenta, pe aceeasi perioada ca si cea a depozitului initial, la dobanda in vigoare la data reinnoirii. Dobanda acumulata poate fi capitalizata sau transferata in contul curent.

"Aceasta campanie este adresata clientilor noi care vin la GarantiBank pentru un credit de nevoi personale, un credit ipotecar, un card de credit Bonus Card sau orice alt produs sau serviciu. Odata ce au devenit clientii nostri, acestia pot beneficia de o solutie de economisire avantajoasa, avand posibilitatea de a-si constitui un depozit pentru care primesc o dobanda mai mare.", a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking, GarantiBank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: